Öltöny és Divatház

Rólunk

Don Fetibo Öltöny- és Divatház

A Don Fetibo Öltöny- és Divatház 20 éve szolgálja ki hűségesen a minőségi alkalmi ruházatra vágyó debreceni közönséget. Számunkra legfontosabb a szaktudás, az előzékeny kiszolgálás és az elégedett vásárló. 

A Don Fetibo Öltöny- és Divatház az igazi értékek képviselője. 

Vásárlóink szeretik öltönyházunkat, mert nálunk mindenki megtalálja, amit keres. Kínálunk kedvező árú, de jó minőségű öltönyöket egy-egy alkalomra, tartós magas minőséget mindennapi használatra és márkás öltönyöket a legigényesebbeknek. 
Vásárlóink értékelik, hogy Öltönyházunkban az öltönyök mellett minden kiegészítőt, az ingtől a nyakkendőn át egészen a kabátig egy helyen tudnak megvásárolni. 
Hűségesen visszatérnek vevőink, mert tudják, hogy a nálunk vásárolt öltöny mindig jóláll rajtuk, hiszen a  konfekciós darabokat is a helyszínen személyre igazítjuk. 
Egyedi méretekkel rendelkező vevőink is számíthatnak a segítségünkre. Számukra a kiválasztott anyagból méretre készítjük az igényes öltönyöket.

Nem ismerünk lehetetlent. 

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy több száz elégedett diák ballagott már öltönyeinkben.

 

Útmutató a megfelelő méretválasztáshoz.

Útmutató a megfelelő méretválasztáshoz.

Neked is problémát okoz öltönyvásárláskor a megfelelő méret kiválasztása?
Nem könnyű egyszerre kényelmes és mutatós öltönyt találni, azonban nem is lehetetlen! Ezért mutatunk neked 5 tippet, amik segítségével könnyebben dönthetsz a hozzád illő öltöny kiválasztásakor.

A király új ruhája

A király új ruhája

A cím ellenére nem Andersen tanulságos történetét osztjuk meg Önökkel, hanem a férfidivat szempontjából legfontosabb királyt mutatjuk be.